TEATRE És una reflexió sobre "la banalitat i l'estètica". 2016-05-03

"Pretty" a La Vilarroel

La sala La Vilarroel de Barcelona reflexionarà a partir del 6 d'aquest divendres i fins al 12 de juny sobre "la banalitat de l'estètica" en la comèdia "Pretty" de Neil Labute, ha explicat la directora del muntatge, Marilia Samper, aquest dilluns en roda de premsa.
"Pretty", que és una coproducció de la companyia Sixto Paz i la sala de teatre, compta amb quatre personatges que treballen en una fàbrica de distribució d'aliments que interpreten els actors Sara Espígul (Mery), Joan Carreras (Toni), Mariona Ribas (Carla) i Pau Roca (Edu).

Llegir més

NOTÍCIES CULTURALS

 • CINEMAComença el rodatge de la nova pel·lícula de Ventura Pons

  El director i guionista de cinema català Ventura Pons ha començat a rodar el 19 d'abril la seva nova pel·lícula "Oh, quina Joia!", que tindrà els actors Teresa Gimpera i Ricard Farré com a protagonistes, i "repartiment internacional de luxe".

  La pel·lícula, la número 28 de la seva filmografia, està rodada en català, en anglès i hispà, i significa la tornada de Ventura Pons a la comèdia, "el gènere més estimat pel públic", ha informat aquest divendres la productora en un comunicat.

   

  Llegir més

 • El Raval epicentre del Primavera Sound

  El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) serà l'epicentre musical del Primavera Sound al Raval, en el marc de la programació paral·lela desenvolupada per l'esdeveniment de música independent, han anunciat els responsables en un comunicat.

  Tres escenaris del Raval tindran gairebé 70 artistes i grups musicals durant el primer cap de setmana de juny en horari diürn: els concerts de més convocatòria seran a la plaça Joan Coromines; els de format més íntim seran a la Sala Teatre del CCCB, i el Pati de les Dones es convertirà en l'aparador de les propostes emergents.

   

   

  Llegir més

 • TEATRELa Sala Beckett diu adéu a Gràcia

  La Sala Beckett de Barcelona s'acomiada de la seva seu al barri de Gràcia amb un cicle de 28 lectures d'espectacles emblemàtics de la sala a partir d'aquest dilluns i fins al 20 d'abril, ha explicat en roda de premsa el director del teatre, Toni Casares.
  A més del cicle, la sala ha programat, a través del projecte de cooperació entre teatres, festivals i la plataforma Fabulamundi, l'espectacle 'Llengua materna Mameloschn' de Sasha Marianna Salzmann, que estarà com a artista resident durant una setmana a partir del 24 d'abril.

  Llegir més

 • Cinc concerts de Beethoven

  La temporada que ve del Palau de la Música Catalana dedicarà una marató de cinc concerts en quatre dies consecutius al compositor Ludwig van Beethoven, en un "projecte emblemàtic" amb Gustavo Dudamel al capdavant de l'Orquestra Simfònica Simón Bolívar.
  Ho ha anunciat aquest dimarts el director del Palau, Joan Oller, a la presentació de la temporada que ve, dedicada a Beethoven i Claudio Monteverdi, perquè van impulsar novetats que van canviar "radicalment" la història de la música.

  Llegir més

 • Lang Lang a Peralada

  El pianista xinès Lang Lang serà l'encarregat d'obrir el 30 Festival Castell de Peralada (Girona), que es farà del 7 de juliol al 16 d'agost, en una edició d'aniversari que viurà un dels seus moments cimera amb la gala lírica de celebració amb Leo Nucci, Sondra Radvanovsky i Eva-Maria Westbroek.

  Segons ha informat aquest divendres en roda de premsa l'organització del festival, Lang Lang, de gira amb el seu disc 'Lang Lang in Paris' (Sony), prendrà el recinte amb 'Les estacions' de Piotr Illych Chakovsky, el 'Concert italià', de Johann Sebastian Bach i 'Quatre Scherzos', de Frédéric Chopin.

   

   

  Llegir més

ENTREVISTA

 • Adreça d’interès:

  Els diàlegs entre cantants i escriptors sempres resulten força interessants. En aquest cas tamoc és una excepció. És una entrevista molt coneguda que Raimon li realitza a Vazquez Montalbán.


  Veure més »

 • VIDEOS

  Lang Lang i Mozart
 • DANSAEl Festival Dansat amb la Phoenix Dance Theatre

  La dotzena edició del festival de dansa de Barcelona, el Festival Dansat, torna del 28 d'abril i a l'1 de maig amb Phoenix Dance Theatre, Manuel Rodríguez i les companyies Canards, Vbuit i Addaura, en la qual es faran sis espectacles i dos tallers de dansa, ha explicat el director del SAT i del festival, Òscar Rodríguez, aquest dijous en roda de premsa.

  El Festival Dansat arrencarà amb l'espectacle 'Triple Bill 2016' de la companyia britànica Phoenix Dance Theatre, recomanada per Thomas Noone Dance, que celebra el 35 aniversari presentant els muntatges 'Until With/Out. Enough', 'Undivided Loves' i 'Bloom' en un de sol.

   

   

  Llegir més