LITERATURA En breu tornarem a ser amb vosaltres. 2017-01-30

Estem renovant la pàgina

Estem renovant les pàgines per arribar amb millor qualitat als nostres lectors.
Properament tornarem a ser amb tots vosaltres.
Moltes gràcies

Llegir més

NOTÍCIES CULTURALS

 • LITERATURAEstem renovant la pàgina

  Estem renovant les pàgines per arribar amb millor qualitat als nostres lectors.
  Properament tornarem a ser amb tots vosaltres.
  Moltes gràcies

  Llegir més

 • LITERATURAStendhal, la importancia del clàssics

  Si hi algun personatge clàssic dins del món de la literatura clàssica que avui estaria de plena vigència, sens dubte, seria Jean Sorel. El protagonista de "Roig i Negre", la novel·la que Stendhal va escriure l'any 1830, palesa com casi cap altre aquell home que només es mou pels propis interessos, que busca l'ascens social a qualsevol preu i que no tindrà cap mena d'aturador, fins i tot, l'intent d'assassinat per assolir allò que anhela.

  Llegir més

 • CINEMAPel·lícula del cap de setmana: "Els 400 cops"

  L. Peralta

  Estrenada l'any 1959, "Les 400 coups", dirigida per François Truffeau, significa el tret de sortida a la denominada "nouvelle vague". Un moviment cinematogràfic sorgit a la França del seixanta que avantposava el cinema d'autor i que tenia el realisme com a punt de partida per explicar el món d'una manera crítica.

  Llegir més

 • CINEMARenoir a Barcelona

  Redacció

  La Fundació Mapfre mostrarà a partir de dissabte i fins al 8 de gener el cant a la "parisenca moderna" i a l'ideal de la dona del pintor francès Pierre-Auguste Renoir en una exposició de 70 obres, la majoria de les quals procedeixen del Museu d'Orsay i Orangerie, encarregat del comissionat.

  Llegir més

 • TEATRELa Sala Beckett diu adéu a Gràcia

  La Sala Beckett de Barcelona s'acomiada de la seva seu al barri de Gràcia amb un cicle de 28 lectures d'espectacles emblemàtics de la sala a partir d'aquest dilluns i fins al 20 d'abril, ha explicat en roda de premsa el director del teatre, Toni Casares.
  A més del cicle, la sala ha programat, a través del projecte de cooperació entre teatres, festivals i la plataforma Fabulamundi, l'espectacle 'Llengua materna Mameloschn' de Sasha Marianna Salzmann, que estarà com a artista resident durant una setmana a partir del 24 d'abril.

  Llegir més

ENTREVISTA

 • Adreça d’interès:

  Els diàlegs entre cantants i escriptors sempres resulten força interessants. En aquest cas tamoc és una excepció. És una entrevista molt coneguda que Raimon li realitza a Vazquez Montalbán.


  Veure més »

 • VIDEOS

  Lang Lang i Mozart
 • CINEMAComença el rodatge de la nova pel·lícula de Ventura Pons

  El director i guionista de cinema català Ventura Pons ha començat a rodar el 19 d'abril la seva nova pel·lícula "Oh, quina Joia!", que tindrà els actors Teresa Gimpera i Ricard Farré com a protagonistes, i "repartiment internacional de luxe".

  La pel·lícula, la número 28 de la seva filmografia, està rodada en català, en anglès i hispà, i significa la tornada de Ventura Pons a la comèdia, "el gènere més estimat pel públic", ha informat aquest divendres la productora en un comunicat.

   

  Llegir més